Optikbranchens Efteruddannelse

Her har du mulighed for at se dine uddannelsespoint (CET* point), klik på OBES nedenfor og du får tilsendt et link til din mailadresse og derefter klikker du på linket for at komme til din profil. Hvis du har skiftet mailadresse efterfølgende, så kontakt venligst sekretariatet, og vi vil sende dig et nyt link.

Hvis du er nyuddannet optometrist skal du først registrere dig i systemet klik på opret optometrist, og du vil komme til systemet.

* CET står for "Continuing Education and Training" og er et sæt regler der er vedtaget af de europæiske optikerorganisationer ECOO

Log på OBES

OptikBranchens
EfteruddannelsesSystem