Bliv klogere på dit barns syn

Et af de største øjeblikke som forældre, er når det nyfødte barn åbner sine øjne for første gang og skaber øjenkontakt med dig.
Dette sker dog ikke lige med det samme for barnets første syn på verden er utydeligt, uden farver og der går flere måneder før det er fuldt udvikl. Barnets første syn på verden er udtydeligt og helt uden faverog der går flere måneder, før det er fuldt udviklet.
Ved at kende til milepælene i din babys synsudvikling sikrer du, at dit barn ser godt og får det bedste ud af verden både i vuggestuen, på legepladsen og i skolen.

Dit barns syn fra 0-6 år

Skeler dit barn