Sådan klager du over din optometrist

Er du utilfreds med et produkt eller en service, du har fået hos din optiker, har du - afhængig af klagens type - mulighed for at klage til Patientombuddet eller Forbrugerklagenævnet

Patientombuddet - Styrelsen for Patientsikkerhed
Patientombuddet fungerer som én samlet indgang for patienter, som ønsker at klage over den faglige behandling i det danske sundhedsvæsen. Tre sagkyndige optikere/optometrister er med til at tage stilling til klager over optikere.

Center for klageløsning - Forbrug.dk
Forbrugerklagenævnet behandler klager fra private forbrugere vedrørende varer eller arbejds- og tjenesteydelser fra erhvervsdrivende, herunder briller og kontaktlinser. Du kan fx ikke klage over dårlig service eller vildledende markedsføring.