Få din klage behandlet gratis

Er der opstået en uoverensstemmelse mellem dig og et af foreningens medlemmer? Så tilbyder Optikerforeningen gratis behandling af din klage.

Behandlingen af din klage er et frivilligt supplement til den etablerede klagesagsbehandling i Patientombuddet og Forbrugerklagenævnet.
Til brug for behandling af din klage skal du blot indsende en kort beskrivelse af hændelses- forløbet, og du vil efterfølgende blive kontaktet.

Vær opmærksom på, at du til Danmarks Optikerforening, kun kan klage over optikere, der er medlem af foreningen. Langt de fleste optikere er medlemmer.
Du kan IKKE klage over optikere i udlandet eller virksomheder, der sælger briller og kontaktlinser over internettet. Men du vil altid kunne få råd og vejledning.

Sådan klager du over en vare eller over den rådgivning, du har fået hos din optiker.