Et fagligt fællesskab for danske optikere & optometrister

Optikerforeningen har 100 års erfaring som din faglige sparringspartner inden for optometri. Vi kæmper for at skabe de bedste vækstbetingelser for dig - fagligt såvel som økonomisk. Vi har fingeren på optometripulsen og holder dig up-to-date inden for dit fag.

Som medlem af Danmarks Optikerforening får du et stort netværk på tværs af branchen og mulighed for at præge dit fag. Læs mere om de tre medlemskaber, vi tilbyder nedenfor.

Erhvervsmedlem

For indehavere af virksomheder, der beskæftiger sig med optik inden for detailhandlen, konsulenttjenester inden for erhvervsområdet eller visuel terapi (samsynstræning).

Privat medlem

For optometrister, optikere og optometristuderende.

Leverandørmedlem

For leverandører til optikbranchen.