Bliv tilknyttet som leverandør i Optikerforeningen

Som leverandør til optikbranchen har du også mulighed for at blive tilknyttet Optikerforeningen, du bliver dermed en del af et fagligt branchefællesskab.

Som tilknyttet leverandør har du følgende fordele:

• at deltage gratis i aftenmøder incl. forplejning.
  • at netværke med kolleger i hele landet på tværs af branchen.
  • at være med til at præge og diskutere dit fags udvikling

Derudover modtager du fire gange om året Danmarks eneste brancheblad for optikere og optometrister, magasinet Optikeren - du betaler kun portoen.

Optikeren behandler de seneste tendenser indenfor optik, optometri, briller og kontaktlinser - ny forskning, nye produkter, brillemode samt generelt nyt fra og om branchen. læs mere om bladet optikeren her.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere for nærmere information.

Meld dig ind ved at udfylde nedenstående formular og du vil i løbet af få dage modtage et velkomstbrev med dit medlemsnummer samt sidste udgave af Optikeren.

Navn *
Adresse *
Post nr. *
By *
Mobil nr.

Indmeldelsesdato
Hvis du ønsker en anden indmeldelsesdato skal du blot overskrive teksten.
Produktgrupper:

Felter med * er obligatoriske