Bliv personligt medlem af Optikerforeningen

Som optometrist/optiker eller studerende i optometri har du mulighed for at bliver medlem i Optikerforeningen, du bliver dermed en del af et fagligt branchefællesskab.

Som medlem har du følgende fordele:

• at deltage gratis i aftenmøder incl. forplejning.
  • adgang til at deltage i kurser, seminarer og konferencer til en meget fordelagtig pris.
  • at netværke med kolleger i hele landet på tværs af branchen.
  • at være med til at præge og diskutere dit fags udvikling

Derudover modtager du fire gange om året Danmarks eneste brancheblad for optikere og optometrister, magasinet Optikeren - du betaler kun portoen.

Optikeren behandler de seneste tendenser indenfor optik, optometri, briller og kontaktlinser - ny forskning, nye produkter, brillemode samt generelt nyt fra og om branchen. læs mere om bladet optikeren her.

Hvad koster det at være medlem?
Et års medlemsskab koster 2.000 kr. ekskl. moms. De første seks måneder får du 50% rabat på medlemskabet ekskl. porto.

Du er altid velkommen til at kontakte en af vores medarbejdere for nærmere information eller du kan læse vedtægterne.

Meld dig ind ved at udfylde nedenstående formular og du vil i løbet af få dage modtage et velkomstbrev med dit medlemsnummer samt sidste udgave af Optikeren.

Navn *
Adresse *
Post nr. *
By *
Mobil nr.

Indmeldelsesdato
Hvis du ønsker en anden indmeldelsesdato skal du blot overskrive teksten.
Specialer:

Felter med * er obligatoriske