Information

På denne side har vi samlet vores informationsmateriale til brug for journalister eller andre der har behov for kontakt til Danmarks Optikerforening

Danmarks Optikerforening har den grundlæggende holdning, at ingen oplysninger er forbeholdt nogen grupper eller personer. Der kan være tilfælde, hvor det drejersig om personfølsomme oplysninger eller der er tale om konkurrencemæssige informationer som kan misbruges af konkurrenter, i sådanne tilfælde forbeholder vi os ret til ikke at udlevere oplysningerne.

Derfor hvis I har et spørgsmål om optikerbranchen, så er vi meget interesseret i at hjælpe.

Optikerforeningens kontaktpersoner er:

Per Michael Larsen