10 fantastiske forårsnyheder

Inspiration fra naturen og individuelle former med kant og personlighed. Der tegner sig et klart billede af moden i foråret. Metal er hot: enten solo eller i kombination med acetat. Her kan du se nogle af nyhederne fra opti 2020, og én ting er sikker: Brillebrugere kan glæde sig til et forår med plads til både det afdæmpede look og muligheden for at skille sig ud

AF PIA FINNE & LONE HELLESKOV FOTO: PR

#1
INGEN FORSTYRRENDE ELEMENTER

VÆRK Copenhagen har skabt en tidløs og moderne brillekollektion med et raffineret og klassisk look i et stilrent design.

#2
MODERNE OG SOFISTIKERET

LOOK eyewear er klar med en ny kollektion af letvægtsstel. Her ses den ikoniske cat-eye form gentænkt i dobbelt tykt transparent acetat.

#3
SMUKKE ACCENTFARVER

KunoQvist – et kantet metalstel med en blågrøn accentfarve, der giver et personligt udtryk.

#4
INDIVIDUELLE OG FEMININE

Fysh arbejder med metalliske nuancer og levende farvekombinationer, der hylder kvinden og den individuelle stil.

#5
FRA EN BLOK AF TITANIUM

nine eyewears IBT kollektion er skabt fra en blok af titanium, og det er der kommet en kollektion af ultralette fleksible stel ud af i både klassiske og cool farvekombinationer.

#6
INSPIRERET AF SKANDINAVISK DESIGN

KLiiK denmarks nye kollektion er inspireret af skandinavisk design. Med en rig farvepallette og unikke mønstre og materialer skabes et enkelt, minimalistisk look.

I det nye nummer af OPTIKEREN 1/2020 kan du se hele den store modereportage fra opti 2020 med alle de nye former og farver.

#7
FEMININT OG SMUKT

Fleye – acetat og metal i et superflot og feminint miks fra deres Copenhagens Signature collection. Farven er nude og med på moden.

#8
EN EKSPLOSION AF DETALJER

MIC-Made dobbeltstel, der understreger cateye-formen. Sammensætningen af acetat og metal giver sensualitet til dette feminine stel.

#9
STRANDENS SMUKKE SANDKLITTER

Theos nye kollektion er inspireret af strandens sandklitter. Varme og bløde, kraftfulde og stærke med naturlige konturer, der skaber et individuelt look.

#10
UNIK STYLING

Rye&Lye – glasset er indrammet af en enkel, sommerfugleformet metalprofil, der går fint i spænd med en acetatkant for et spændende spil af former.ANSVARLIG UDGIVER

Optikerforeningen

Per Michael Larsen

St. Kongensgade 110 E, 2 – 1264 København K

Tlf. 45 86 15 33 | optikeren@optikerforeningen.dk

KOMMUNIKATIONSCHEF

Redaktør af OPTIKEREN

Lone Helleskov | tlf. 88 44 06 17 | lh@optikerforeningen.dk

ANNONCESALG

Jette Sterndorff-Jessen

Stibo Complete

Tlf. 76 10 11 47 | jsje@stibo.com

MEDIEINFORMATION

Download medieinformation på dansk

Download mediainformation in English

NÆSTE NUMMER

01.10.24 Bestillingsfrist annoncer 09.09.24