Warning: Undefined array key "_yoast_wpseo_opengraph-image" in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza-child/header-optikeren.php on line 20

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza-child/header-optikeren.php on line 20
EYEBAB laver aftale om distribution i USA og Canada - Optikerforeningen Warning: Undefined variable $extra_body_class in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza-child/header-optikeren.php on line 93
class="optikeren-template-default single single-optikeren postid-38877 isnt_phone is_computer">

EYEBAB laver aftale om distribution i USA og Canada

Virksomheden EYEBAB, der laver apps til synstræning og løsninger for personer med følger efter en hjernerystelse, har indgået en distributionsaftale med amerikanske Vivid Vision. Neuoroptometrist og partner i EYEBAB, Thomas Kirkfeldt, kalder aftalen en blåstempling af virksomhedens digitale værktøjer.

af Redaktionen

EYEBAB blev etableret i 2014 og har siden starten arbejdet på at udvikle og digitalisere virksomhedens portefølje af app til træning af samsyn, reaktionstid, koncentration, udholdenhed og hukommelse.

EYEBAB’s kunder udgøres af den faglige elite inden for synstræning og neurooptometri, og klienterne kan via EYEBAB’s platform arbejde med forbedring og genoptræning af deres koncentrations- og arbejdsevne efter fx trafikuheld eller lignende, der risikerer at påvirker livskvaliteten.

Den nye aftale mellem Vivid Vision med hovedkvarter i San Francisco og EYEBAB med base i Billum betyder, at den danske, anerkendte synstræningsplatform nu bliver gjort tilgængelig for Vivid Visions store faglige netværk i hele verden.

Vivid Vision samarbejder og distribuerer primært sine produkter til optikere og synstræningsklinikker i USA og Canada, og aftalen giver dermed EYEBAB en unik position og synlighed på det amerikanske og canadiske marked for synsrelaterede problemstillinger.

Vivid Vision er ligesom EYEBAB specialister i at udarbejde digitale værktøjer, der bl.a. hjælper personer med syns- og koncentrationsbesvær med at træne deres samsyn via bl.a. virtual reality og 3D teknologi.

Neurooptometrist, partner og synsekspert Thomas Kirkfeldt fra EYEBAB siger om den nye aftale:
”Det er et kæmpe skridt for EYEBAB at få distribueret vores digitale synstræningsplatform ud til en meget bred kreds af optometrister og deres klienter ude i verden. Og Det nye samarbejde er endnu en blåstempling af vores revolutionerende udvikling af digitale værktøjer til synstræning, med fokus på at kunne hjælpe mennesker via motiverende og målbare redskaber, der tager afsæt i virtuel teknologi. Vi er utroligt glade for, at en så stor spiller som Vivid Vision vælger at tage vores digitale koncept med i deres distribution”.

Thomas Kirkfeldt forventer, at den nye aftale med Vivid Vision vil være en game changer i forhold til at gøre EYEBAB endnu mere synlig internationalt.

Det er et kæmpe skridt for EYEBAB, at vores digitale synstræningsplatform nu kommer ud til en bred kreds af optometrister og klienter i hele verden, siger synsekspert Thomas Kirkfeldt.

Se mere på eyebab.com


Warning: Undefined variable $version in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza/functions.php on line 139

Warning: Undefined variable $version in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza/functions.php on line 140

ANSVARLIG UDGIVER

Optikerforeningen

Per Michael Larsen

St. Kongensgade 110 E, 2 – 1264 København K

Tlf. 45 86 15 33 | optikeren@optikerforeningen.dk

KOMMUNIKATIONSCHEF

Redaktør af OPTIKEREN

Lone Helleskov | tlf. 88 44 06 17 | lh@optikerforeningen.dk

ANNONCESALG

Jette Sterndorff-Jessen

Stibo Complete

Tlf. 76 10 11 47 | jsje@stibo.com

MEDIEINFORMATION

Download medieinformation på dansk

Download mediainformation in English

NÆSTE NUMMER

29.11.22 Bestillingsfrist annoncer 11.11.22