Hillerød får Nyt Syn forretning

Lux Optik i Hillerød er blevet til Nyt Syn Hillerød. Optiker Maria Sondrup er stadig ved roret og garanterer fortsat butikkens høje sundhedsfaglige niveau – med et særligt fokus på børns syn.

Af Redaktionen

Med indtrædelsen i Nyt Syn er optiker Maria Sondrup blevet medindehaver af Nyt Syn Hillerød sammen med øjenlægerne Thøger Svahn og Henrik Melsom, der også står bag Nordsjællands Øjenklinik i samme hus. I samme ombæring har Lux Optik skiftet navn til Nyt Syn Hillerød, og Maria Sondrup har fået mere tid til det, hun er god til og holder af – at finde de bedste synsløsninger til kunderne. Da Nyt Syn er en frivillig kæde, som er ejet af medlemmerne selv, er det fortsat helt op til optikeren, hvordan hun og teamet driver butikken i Slotsgade.

”Det har altid været utrolig vigtigt for mig, at mine kunder får den bedste sundhedsfaglige helhedsoplevelse. Ofte er folk i tvivl om, hvorvidt de har brug for en optiker eller en øjenlæge. På grund af de tætte samarbejde, jeg har med øjenklinikken, som vi deler hus med, bliver der taget ekstra grundigt hånd om kundernes syn,” siger Maria Sondrup og uddyber:

”Det nære samarbejde gør, at vi har endnu bredere klinisk viden og erfaring, som gør os i stand til at opdage forskellige øjenproblematikker og skabe tryghed for kunderne omkring at få dem løst. Det gør også, at vi kan gøre vores kunder klogere på deres syn. Ofte er der tale om børn og deres forældre – og så er det en stor styrke, at vi fagligt har mange ressourcer i huset.”

Masser af briller – også i børnehøjde

Maria Sondrup lægger vægt på at have et stort udvalg af både nyskabende og traditionsrige brillebrands, man ikke finder hvor som helst, og på grund af Nyt Syns nære samarbejde med optikproducenten ZEISS er kunderne i Hillerød fortsat sikret brilleglas i høj kvalitet.

”Ud over kendte brands har jeg prioriteret nogle mærker af håndværksmæssig høj kvalitet, som L.G.R., Fleye, Maui Jim og You Mawo, hvor man eksempelvis kan få 3d-printet sin brille efter ens ansigtsform. Det er mærker, jeg synes, er spændende og gerne selv vil gå med,” forklarer Maria Sondrup og understreger:

”Da øjenlægerne og skeleterapeuten tilser mange børn, er det et område, hvor vi har opbygget en specialekspertise. Det indebærer selvfølgelig, at vi altid skal have et rigtig godt udvalg at smarte børnebriller. Og er børn og voksne mere til kontaktlinser, så er vi specialiseret i at tilpasse linser til alle behov.”ANSVARLIG UDGIVER

Optikerforeningen

Per Michael Larsen

St. Kongensgade 110 E, 2 – 1264 København K

Tlf. 45 86 15 33 | optikeren@optikerforeningen.dk

KOMMUNIKATIONSCHEF

Redaktør af OPTIKEREN

Lone Helleskov | tlf. 88 44 06 17 | lh@optikerforeningen.dk

ANNONCESALG

Jette Sterndorff-Jessen

Stibo Complete

Tlf. 76 10 11 47 | jsje@stibo.com

MEDIEINFORMATION

Download medieinformation på dansk

Download mediainformation in English

NÆSTE NUMMER

01.10.24 Bestillingsfrist annoncer 09.09.24