Lokal ildsjæl åbner Nyt Syn Brillehuset i Allerød

For at styrke forretningen bliver Brillehuset i Allerød en del af Nyt Syn pr. 1. januar 2020. Indehaver Lene Krogh kan dermed trække på Nyt Syns kompetencer, og hun går ikke på kompromis med selvstændigheden.

Af redaktionen Foto: PR

Den 1. januar bliver Brillehuset i Allerød til Nyt Syn Brillehuset. Ved at træde ind i den frivillige kæde, der er ejet af optikerne selv, er det fortsat indehaver Lene Krogh, der svinger taktstokken og møder kunderne i butikken.

”Der er stor mangfoldighed blandt butikkerne i Allerød, og her er det heldigvis ikke bare de store landsdækkende kæder, der har taget over og dominerer gadebilledet. Som formand for Allerød Handelsforening ønsker jeg at sikre et spændende forretningsliv i byen. Derfor er det også utroligt vigtigt for mig, at der ikke kommer en kapitalkæde og dikterer, hvordan min optikerforretning skal se ud og drives. Med Nyt Syn bevarer jeg selvstændigheden og kan samtidig styrke min butik, hvor der er behov,” fortæller Lene Krogh og uddyber:

”Jeg kan fx få hjælp til digital markedsføring og administration, og så kan jeg beholde mit fokus på at udvikle butikken blandt andet med danske designerbrands og fortsat prioritere den høje service. Derudover ser jeg frem til at tage del i Nyt Syns erfa-grupper og få input fra nye kolleger.


Kunderne kan altid forvente den bedste kvalitet af brilleglas hos Nyt Syn Brillehuset, hvor både indehaver Lene Krogh (tv.) og hendes medarbejder, Pia Athones Larsen, er specialuddannede i ZEISS-glas.

Et perfekt match

Udover at bistå medlemmerne med opgaver som markedsføring, administration og driftssupport efter behov, har Nyt Syn et nært samarbejde med optikproducenten ZEISS. Det betyder, at kunderne altid er sikret brilleglas af god kvalitet.

”Vi har i forvejen specialiseret os i ZEISS, fordi vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten i valg af brilleglas. Derfor er det også et helt naturligt valg at blive en del af Nyt Syn, der er kendetegnet ved den høje faglighed, som vores kunder er vant til og forventer af os,” siger Lene Krogh. Nyt Syns administrerende direktør, Søren Pedersen, hilser det nye medlem af den frivillige kæde velkommen.

”Ligesom ZEISS og Nyt Syn står for kvalitet, så borger Lenes navn jo for kvalitet og høj service i Allerød, hvor hun værner om og er engageret i byens handelsliv, så det er selvfølgelig guld værd at få sådan en kapacitet med i Nyt Syn. Det er en kæmpe fordel, at kunderne kender hende og butikken i forvejen, og jeg er rigtig glad for nu at kunne byde hende velkommen,” Påpeger Søren Pedersen.


En af grundene til, at Lene Krogh valgte Nyt Syn, er muligheden for at trække på den frivillige kædes kompetencer uden at gå på kompromis med selvstændigheden.


ANSVARLIG UDGIVER

Optikerforeningen

Per Michael Larsen

St. Kongensgade 110 E, 2 – 1264 København K

Tlf. 45 86 15 33 | optikeren@optikerforeningen.dk

KOMMUNIKATIONSCHEF

Redaktør af OPTIKEREN

Lone Helleskov | tlf. 88 44 06 17 | lh@optikerforeningen.dk

ANNONCESALG

Jette Sterndorff-Jessen

Stibo Complete

Tlf. 76 10 11 47 | jsje@stibo.com

MEDIEINFORMATION

Download medieinformation på dansk

Download mediainformation in English

NÆSTE NUMMER

31.05.24 Bestillingsfrist annoncer 03.05.24