Warning: Undefined array key "_yoast_wpseo_opengraph-image" in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza-child/header-optikeren.php on line 20

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza-child/header-optikeren.php on line 20
Solbriller lavet af plastaffald fra havet - Optikerforeningen Warning: Undefined variable $extra_body_class in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza-child/header-optikeren.php on line 93
class="optikeren-template-default single single-optikeren postid-38850 isnt_phone is_computer">

Solbriller lavet af plastaffald fra havet

Miljørigtige og bæredygtige valg er fremtiden – også inden for brilleproduktion. Safilo Group har i samarbejde med den hollandske miljøorganisation The Ocean Cleanup produceret deres første solbriller af genanvendt plast fra havet.

Af Lone Helleskov Foto: PR

Safilo Group har netop fremstillet en serie helt særlige solbriller til den hollandske nonprofit miljøorganisation The Ocean Cleanup, der har specialiseret sig i at udvikle teknologier til at fjerne plastforurening fra havet.

Ocean Cleanup solbrillerne er lavet af plastik fra Great Pacific Garbage Patch (GPGP) ved hjælp af en innovativ upcycling-proces, som gør det muligt at opsamle plasttyper, der kan være meget svær at genbruge.

Solbrillerne fås i et begrænset antal, og hvert par har en unik QR-kode med information om produktet samt en præcis angivelse af det sted, hvor plastikforureningen blev fjernet.


Ocean Cleanup solbrillerne er lavet af den plastik, som The Ocean Cleanup skibe samler op i havet.

”Jeg er meget stolt af det nye projekt, som vi har udviklet i samarbejde med The Ocean Cleanup. For over et år siden kontaktede deres grundlægger og direktør Boyan Slat os og fortalte om deres fantastiske projekt med at give nyt liv til plast opsamlet fra havet,” fortæller Angelo Trocchia, der er administrerende direktør for Safilo Group.

Herefter gik Safilo’s designteam i gang med at skabe en helt ny generation af solbriller.

”Vores designere har arbejdet hårdt for at kombinere innovation af materialer og Safilo’s lange historie med produktion af briller for at skabe et stilsikkert produkt i en høj kvalitet, og det synes jeg, at vi i den grad er lykkedes med,” siger Angelo Trocchia.

Han tilføjer, at Safilo’s investering i at anvende genbrugsmaterialer er helt i tråd med virksomhedens løbende indsats for at skabe en ansvarlig produktion, der tager hensyn til individet og planeten.

”Vi håber også, at vores samarbejde med The Ocean Cleanup kan være med til at øge den globale bevidsthed og sætte fokus på et presserende behov for at fjerne plast fra vores miljø,” lyder det fra Angelo Trocchia.

De smukke, bæredygtige solbriller vil udelukkende være tilgængelige på The Ocean Cleanup’s hjemmeside, og hele provenuet går til ​​oprydningsmissionen i verdens have.

Læs mere om  på www.theoceancleanup.com


Warning: Undefined variable $version in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza/functions.php on line 139

Warning: Undefined variable $version in /home/optiker2/public_html/wp-content/themes/boza/functions.php on line 140

ANSVARLIG UDGIVER

Optikerforeningen

Per Michael Larsen

St. Kongensgade 110 E, 2 – 1264 København K

Tlf. 45 86 15 33 | optikeren@optikerforeningen.dk

KOMMUNIKATIONSCHEF

Redaktør af OPTIKEREN

Lone Helleskov | tlf. 88 44 06 17 | lh@optikerforeningen.dk

ANNONCESALG

Jette Sterndorff-Jessen

Stibo Complete

Tlf. 76 10 11 47 | jsje@stibo.com

MEDIEINFORMATION

Download medieinformation på dansk

Download mediainformation in English

NÆSTE NUMMER

29.11.22 Bestillingsfrist annoncer 11.11.22